Prisliste

Prisliste

Alle priser er inc. moms

OBS :
Husk at medbringe hundens eget foder, således at den ikke skal ud i et foder skifte for den relative korte periode den opholder sig her.
Glemmer man foder bliver der lagt 15 kr. oven i prisen pr. dag - pr. hund.
Vi kan i yderste nødstilfælde godt tage imod og aflevere en hund uden for åbningstiden, men ser dog helst at vores åbningstider overholdes da det er utrolig forstyrrende for de andre pensionærer. Hvis det ikke på nogen måde kan lade sig gøre at aflevere inden for tiden så koster der en dags afregning at komme på et andet tidspunkt.

1 Hunde pr. bur pr. dag                  170,- kr.     inc Services2 Hunde pr. bur pr. dag                  280,- kr.     
inc Services3 hunde pr. bur pr. dag                  390,- kr

inc Services

OBS : nytår, ophold fra d. 31/12 - 1/1   tillæg på pris a'    100,- kr pr. box

                                                                             

Hvis du står i den sittuation hvor du ikke selv kan have hunden hjemme, ex hvis du midlertidigt skal bo et sted hvor du ikke må have hunden, men du godt selv kan passe hunden. Dvs fodre lukke ind/ud (gå tur med den) og gøre rent efter den, så er boxprisen 100 kr pr dag for hund nr 1 og 40 kr pr hund ekstra i samme box.


OBS. der betales fuld pris for hver påbegyndt dag. Dvs. at 1 hund fra lørdag til søndag koster 280,- kr. og hvis hunden er her en uge er det ikke 7 men 8 dage, altså således at lørdag-lørdag er begge betalings dage.